Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Sigtuna

RJ Markis har bedrivit sin verksamhet inom solskydd och markiser i Sigtuna med inriktning på både privatkunder och företagskunder ända sedan år 1994. Vi är återförsäljare för hela Hestra Markis sortiment vilket säkerställer att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar och ett gigantiskt utbud av markiser för alla behov och smaker.

KONTAKTA OSS!

Oavsett om du behöver optimera en befintlig uteplats för att underhålla gäster, eller om du bara har i åtanke att koppla av med vänner och familj har vi mängder av olika alternativ för att ge dig ett effektivt solskydd, regnskydd och en bekväm plats för alla.

Över 25 års historia inom installationer av markiser i Sigtuna:

Med en lång historia där vi redan har utfört hundratals installationer av markiser i Sigtuna och över hela Stockholms kommun så har vi genom åren byggt upp ett välrenommerat varumärke inom vår bransch. Vi tillhandahåller ett brett utbud av markiser i otaliga stilar, färger och designer, vilket innebär att du med största sannolikhet kommer att hitta något i vårt sortiment som passar perfekt för både din smak och budget.

Våra medarbetare kan förse dig med all den information som du behöver för att hjälpa dig att välja de markiser som fungerar bäst för ditt hem eller företag i Sigtuna med omnejd. Varmt välkommen att ta kontakt med oss på 08-511 710 51 om du har några frågor eller om du är redo att installera markiser i Sigtuna.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Sigtuna


Vi kommer gärna ut till dig i Sigtuna och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali