Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Jakobsberg

Sedan starten år 1994, har RJ Markis visat sig vara en ledande aktör inom solskydd och markiser i Jakobsberg och övriga områden över hela Stockholms kommun genom att tillhandahålla både produktkvalitet och kundservice i absolut toppklass. Vi vänder oss till både privatpersoner och företagskunder i Jakobsberg med vårt förmånliga erbjudande.


KONTAKTA OSS!


Du kan känna dig trygg med att vi kommer att jobba hårt för att leva upp till dina förväntningar och med största sannolikhet kommer du att bli väldigt nöjd med dina markiser såväl som servicenivån som tillhandahålls av oss på RJ Markis. Faktum är att vårt helhetskoncept och engagemang för att leverera total kundnöjdhet leder till att processen blir väldigt enkel och bekymmersfri för våra kunder.

Våra markiser är designade med slutanvändaren i åtanke – och vi erbjuder ett stort varierat urval av olika slags modeller för att möta alla kunders olika behov, önskemål och budgetar. Alla våra markiser kan manövreras antingen manuellt eller med hjälp av sofistikerade elmotorer.

Kostnadsfri hemmakonsultation gällande installationer av markiser i Jakobsberg

Vi tillhandahåller även kostnadsfria hemmakonsultationer inom vårt serviceområde och kan hjälpa till med varje enskild detalj under hela processen – allt från att exempelvis göra mätningar för en specialbyggd markis till installation, reparation och service. Kontakta gärna oss gärna på 08-511 710 51 om du är intresserad av att installera markiser i Jakobsberg med omnejd, eller om du har några frågor.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Jakobsberg


Vi kommer gärna ut till dig i Jakobsberg och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali