Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Handen

RJ Markis saluför Stockholms bästa sortiment av markiser till företag och privatpersoner i Handen med omnejd. Med hundratals olika designalternativ att välja emellan så kommer du med största säkerhet att hitta en markis som samspelar perfekt med dina önskemål.

KONTAKTA OSS!

Vår produktlinje inkluderar mängder av olika alternativ som terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser, sidomarkiser, vertikalmarkiser, takmarkiser och balkongmarkiser. Vi erbjuder även måttanpassade markiser i Handen vilket innebär att din markis kommer att skräddarsys enligt dina exakta specifikationer.

Fråga oss gärna om referenser!

Vi startade vår verksamhet redan år 1994 vilket innebär att vi är ett av Stockholms äldsta företag inom vår bransch. Genom åren så har vi installerat 1000-tals markiser i Handen och Stockholm och vi har mängder av kunder som kan berätta för dig om våra tidigare arbeten. Med det bästa markisutbudet i Handen med omnejd så är vi övertygade om att du får mest värde för dina pengar om du ger förtroendet till oss på RJ Markis.

För alla frågor om solskydd och markiser i Handen så välkomnar vi dig att ta kontakt med oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Handen


Vi kommer gärna ut till dig i Handen och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali