Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Akalla

RJ Markis i Akalla!

Vi har betjänat invånarna i Akalla med måttanpassade markiser ända sedan år 1994! Vår expertis och passion för att skapa skuggiga och bekväma utomhusutrymmen har gjort oss till en pålitlig partner för både privatpersoner och företag i Akalla och dess omnejd.

KONTAKTA OSS!

 

Varför bör du köpa markiser av oss?

  • Hög kvalitet till låga priser: Vi erbjuder endast markiser av mycket bra kvalitet som är byggda för att tåla det svenska klimatet. Våra produkter är tillverkade med noggrant utvalda material för att säkerställa långvarig prestanda. Något annat som är utmärkande för våra markiser är vår konkurrenskraftiga prissättning.

  • Skräddarsydda lösningar: Vi förstår att varje kunds behov och smak är olika. Därför erbjuder vi skräddarsydda markiser i olika färger, storlekar och stilar för att passa så många olika slags önskemål som möjligt.

  • Markisinstallation och service: Våra medarbetare är sanna experter inom installationer och service av markiser. Vi ser till att din markis monteras korrekt och erbjuder regelbunden service för att förlänga dess livslängd.

  • Solskydd: Våra markiser ger ett högeffektivt skydd mot skadlig UV-strålning och hjälper till att bevara ditt utomhusutrymme och dina möbler från solens blekande effekter.

Kontakta gärna oss på RJ Markis redan idag på 08-511 710 51 för att diskutera dina behov och för att få en kostnadsfri offert gällande markiser i Akalla så snabbt som möjligt. Vi är redo att hjälpa dig att skapa ett bekvämt och skyddat utomhusutrymme.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Akalla


Vi besöker dig gärna i Akalla och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali