Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Älta

Vi på RJ Markis är stolta över alla våra kunder i Älta och dess omnejd och välkomnar gärna fler kunder till oss. Med en närvaro som sträcker sig över hela Nacka kommun har vi förbättrat och berikat många hem och företag med våra högkvalitativa markiser.

Ända sedan i starten år 1994 har vi strävat efter att erbjuda det bästa inom solskydd och markiser och jobbar hårt för att leverera produkter och tjänster i toppklass. Varmt välkommen att utforska vårt breda utbud av markiser som både kan förgylla och förbättra ditt hem eller företag i Älta.

KONTAKTA OSS!

 

Vi erbjuder mängder av olika slags markiser för att matcha våra kunders olika behov och stilpreferenser. Oavsett om du vill skapa skugga eller förbättra utseendet på din fastighet har vi en markis som passar perfekt för dig.

Vare sig du önskar en fönstermarkis, terrassmarkis, korgmarkis, balkongmarkis, takmarkis, sidomarkis eller vertikalmarkis så har vi mängder av olika designer som du kan välja emellan.

Kontakta oss på 08-511 710 51 för att få mer information, eller för att boka in en kostnadsfri konsultation gällande markiser i Älta. Vi kan snabbt visa dig hur du kan göra ditt hem eller företag både mer bekvämt och attraktivt med hjälp av våra högeffektiva markislösningar!


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Älta


Vi kommer gärna ut till dig i Älta och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali