Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Älvsjö

Letar du efter ett företag som saluför markiser i Älvsjö området? Vi på RJ Markis erbjuder ett omfattande sortiment av kvalitetsmarkiser som ger ett perfekt väder- och solskydd samtidigt som de kommer att ge din utomhusmiljö en elegant touch. Våra markiser finns i olika storlekar, färger och stilar för att passa alla olika slags behov och preferenser. Vi har allt från klassiska modeller till moderna och måttanpassade markiser som vi erbjuder till mycket förmånliga priser.

KONTAKTA OSS!

Med våra markiser kan du njuta fullt ut av dina utomhusytor och samtidigt få en svalkande skugga när du själv känner för det. Dessutom skyddar våra markiser dina utomhusmöbler från blekning och eventuella skador som kan orsakas av solens starka UV-strålar.

Vårt markissortiment är av mycket hög kvalitet och perfekt utformade för att klara av det svenska klimatet. De är också lätta att installera och underhålla, vilket gör det enkelt för dig att njuta av alla fördelar som markiser har att erbjuda under en lång tid framöver.

Varmt välkommen till oss på RJ Markis och upptäck hur våra markiser kan förbättra din utomhusmiljö och skapa en mer bekväm och stilfull atmosfär för ditt hem eller företag i Älvsjö. Om du har några frågor så får du gärna kontakta oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Älvsjö


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali