Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Aspudden

Solen är fantastisk när den lyser över Aspudden och Stockholm men det finns också ett behov av att skydda sig mot de starka och skadliga UV-strålarna. Det är här våra markiser kommer in i bilden! De är perfekta för att ge skugga och skydd mot solen, samtidigt som de ger din uteplats eller balkong en elegant och stilfull touch.

KONTAKTA OSS!

 

Markiserna är tillverkade av högkvalitativt och slitstarkt material och inkluderar allt från enkla och klassiska modeller till moderna och måttanpassade lösningar. Välj snabbt och enkelt mellan olika färger och designer och rådfråga gärna våra experter gällande den bästa markisen baserat dina önskemål. Våra erfarna och vänliga medarbetare kommer att hjälpa dig under hela processen, från val av markis till installation och expertrådgivning.

Vi har salufört och installerat markiser i Aspudden och Stockholm ända sedan i mitten på 90-talet vilket är en stark trygghetsfaktor för dig som kund. Varmt välkommen att beställa markiser från oss och fortsätt med att njuta av varma och soliga dagar utan att riskera din hälsa eller ditt välbefinnande.

För mer information om hur vi kan hjälpa dig med markiser i Aspudden, kontakta oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Aspudden


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali