Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Bålsta

Vi på RJ Markis är mycket stolta över vår verksamhet i Bålsta där våra markiser erbjuder skugga och skydd för både privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar. Med vårt breda utbud av högkvalitativa markiser har vi haft förmånen att både förbättra och försköna många hem och företag över i princip hela Bålsta och dess omnejd.

Oavsett dina önskemål så har vi markiser som passar praktiskt taget alla olika slags stilar och behov. Vi förstår betydelsen av att anpassa oss till mängder av olika önskemål och välkomnar dig att se över vårt stora utbud av eleganta och måttanpassade markiser.

KONTAKTA OSS!

 

Faktum är att markiser är inte enbart en praktisk lösning för att skydda ditt hem eller företag från sol och regn. De är också ett estetiskt tilltalande tillägg som verkligen kommer att förgylla utseendet på din fastighet och även avundas av dina grannar.

Vårt dedikerade team av experter är alltid redo att svara på dina frågor och erbjuda expertrådgivning. Oavsett om du vill ha en terrassmarkis, fönstermarkis, takmarkis, sidomarkis, balkongmarkis, takmarkis, vertikalmarkis eller korgmarkis så kan vi hjälpa dig och även erbjuda ett riktigt bra pris!

Varmt välkommen att kontakta oss på 08-511 710 51 för att helt förutsättningslöst utforska våra olika markisalternativ. Vi ser fram emot att få visa dig hur du verkligen kan förbättra din företags- eller boendemiljö med stilfulla markiser i Bålsta!


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Bålsta


Vi kommer gärna ut till dig i Bålsta och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali