Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Bandhagen

Om du söker efter ett företag som saluför markiser i Bandhagen så välkomnar vi dig till oss på RJ Markis! Våra markiser håller mycket hög kvalitet och kommer skydda ditt utomhusutrymme effektivt mot både starkt solsken, vind och regn. Hos oss kommer du att hitta markiser som passar för mängder av olika slags behov och önskemål.

KONTAKTA OSS!

 

Faktum är att markiser är ett perfekt val för att skapa en behaglig och skyddad utomhusmiljö på exempelvis uteserveringar, altaner, balkonger och trädgårdar. Vi har allt från traditionella till moderna modeller och ett omfattande urval av olika design- och färgalternativ. Våra markiser kan även måttanpassas vilket innebär att vi kan skräddarsy måtten exakt enligt dina specifikationer.

Ända sedan starten år 1994 har vi strävat efter att ge kunderna det bästa värdet inom markiser i Bandhagen och Stockholm med omnejd. Kontakta oss gärna idag på 08-511 710 51 för att få ett kostnadsfritt offertförslag och upptäck hur våra markiser kan förbättra både utseendet och bekvämligheten på ditt hem eller företag! Vi uppskattar verkligen möjligheten att få presentera vårt erbjudande mer i detalj för dig!


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Bandhagen


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali