Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Björkhagen

Om du söker efter en markis som inte bara erbjuder ett högeffektivt väder- och solskydd utan som också förhöjer din bostads eller företags utseende så har du kommit till rätt ställe! Vi på RJ Markis tillhandahåller ett stort sortiment av högkvalitativa markiser som vi saluför till mycket bra priser i Björkhagen och Stockholm.

KONTAKTA OSS!

 

Hos oss hittar du sidomarkiser, terrassmarkiser, fönstermarkiser, vertikalmarkiser, balkongmarkiser, takmarkiser och korgmarkiser. Oavsett om du vill ha en måttanpassad, manuell eller motoriserad markis kan vi hjälpa dig att hitta en modell enligt dina exakta specifikationer.

Vi strävar alltid efter att uppnå total kundnöjdhet då vi vet att nöjda kunder är den absolut bästa reklamen. Varmt välkommen att kontakta oss idag på 08-511 710 51 för att boka in ett kostnadsfritt möte och upptäck hur våra markiser kan förbättra både trivseln och utseendet på ditt hem eller företag i Björkhagen!


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Björkhagen


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali