Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Ekerö

Våra markiser är en välkänd och pålitlig lösning inom solskydd och komfort för både hem och företag på Ekerö och över hela västra Stockholm. Med hög kvalitet, stilfull design och skräddarsydda alternativ är våra markiser det perfekta valet för att förbättra ditt utomhusutrymme på Ekerö.

Vi på RJ Markis startade vår verksamhet redan år 1994 och har sedan dess erbjudit ett sort sortiment av måttanpassade kvalitetsmarkiser till låga priser. Vårt utbud inkluderar mängder av olika slags markismodeller, från de klassiska och tidlösa till de moderna och innovativa.

KONTAKTA OSS!

 

Oavsett om du önskar dig en terrassmarkis, fönstermarkis, balkongmarkis, sidomarkis, takmarkis, vertikalmarkis eller korgmarkis så har vi med största sannolikhet en lösning som samspelar perfekt med din vision.

Kontakta gärna oss på 08-511 710 51 för att får mer information om hur våra markiser kan förbättra utomhusmiljön för ditt hem eller företag. Vi ser fram emot att visa dig hur vi kan göra din vardag mer bekväm och njutbar genom att installera markiser på Ekerö.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis på Ekerö


Vi kommer gärna ut till dig på Ekerö och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali