Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Flemingsberg

RJ Markis i Flemingsberg!

Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom solskydd och markiser i Flemingsberg och över hela Huddinge kommun. Med mer än 25 års erfarenhet har vi verkligen etablerat oss som ett av de största och mest populära valen för högkvalitativa markiser i Stockholm med omnejd!

KONTAKTA OSS!

 

Varför bör du överväga oss på RJ Markis?

  • Vårt team består av erfarna specialister som har en djup förståelse inom markiser och olika slags solskydd. Vi kan snabbt hjälpa dig att välja den perfekta markisen för ditt hem eller företag i Flemingsberg.

  • Vi erbjuder en imponerande kollektion av högkvalitativa måttanpassade markiser. Våra produkter är tillverkade av slitstarka material för att garantera god hållbarhet och långvarig användning.

  • Vi förstår att designen är viktig och att smaken skiljer sig åt mellan våra kunder. Därför erbjuder vi ett brett utbud av färger och mönster som kan anpassas för att matcha mängder av olika smaker och behov.

  • Våra professionella markisinstallatörer ser till att din markis installeras korrekt och säkert vilket garanterar optimal prestanda och hållbarhet.

  • Våra engagerade medarbetare är alltid tillgängliga för att besvara dina frågor och hjälpa till med eventuella efterföljande servicebehov.

Oavsett om du behöver skydda ditt hem från solens skadliga strålar, eller om du vill skapa en bekväm uteplats där du kan njuta av vackra sommardagar, är vi här för att hjälpa dig. Med oss på RJ Markis får du inte bara högkvalitativa markiser, utan även den personliga servicen och expertisen som du förtjänar!

Kontakta oss idag på 08-511 710 51 för att diskutera dina behov, så kan vi snabbt sammanställa en skräddarsydd offert för en installation av markiser i Flemingsberg.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Flemingsberg


Vi kommer gärna ut till dig i Flemingsberg och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali