Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Fruängen

Letar du efter ett smart sätt att förbättra din uteplats i Fruängen och samtidigt skydda dig själv och andra från solens skadliga strålar? Då är markiser det perfekta valet för dig! Vi på RJ Markis tillhandahåller ett brett utbud av kvalitetsmarkiser i olika designer och modeller som vi saluför till mycket bra priser.

KONTAKTA OSS!

 

Oavsett om du önskar en klassisk markismodell eller en modernare markis med innovativa funktioner, så har vi garanterat en markis som samspelar perfekt med dina önskemål. Med markiser kan du skapa en elegant och bekväm utomhusmiljö som du kan njuta av oavsett om det regnar eller om det är alldeles för mycket solsken.

Vare sig du önskar en markis för att skydda din uteplats, balkong eller fönster, så finns det en uppsjö av olika alternativ att välja mellan. Vårt sortiment inkluderar allt från korgmarkiser, sidomarkiser, fönstermarkiser och takmarkiser till terrassmarkiser, vertikalmarkiser och balkongmarkiser.

Med en historia ända sedan år 1994 inom installationer och försäljning av markiser i Fruängen så kan du vara trygg med att vi på RJ Markis är ett pålitligt val som kommer att ge dig en 5-stjärning kundupplevelse! Våra medarbetare är sanna experter och vårt markissortiment är av toppkvalitet vilket ger de bästa möjliga förutsättningarna för många år av komfort och ett högeffektivt solskydd för ditt hem eller företag i Fruängen.

Så om du vill investera i en högkvalitativ markis för att förbättra din utomhusmiljö med ett effektivt solskydd, kontakta oss på 08-511 710 51!


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Fruängen


Vi kommer gärna ut till dig i Fruängen och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali