Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Gamla Stan

#1 inom solskydd & markiser i Gamla Stan
och Stockholm ända sedan år 1994!

Söker du efter markiser i Gamla Stan? Då har du kommit rätt! Vi på RJ Markis är stolta över att erbjuda högkvalitativa markiser och solskyddslösningar som passar perfekt för både privatpersoner och företag över hela Stockholmsregionen.

KONTAKTA OSS!

 

Varför välja våra markiser?

  • Bred produktportfölj: Vi erbjuder ett brett utbud av markiser i olika stilar, färger och material för att passa våra kunders olika behov. Oavsett om du exempelvis letar efter en traditionell markis, en motoriserad variant, terrassmarkis, fönstermarkis, korgmarkis, takmarkis, balkongmarkis, sidomarkis eller vertikalmarkis så har vi mängder av olika alternativ att välja emellan.

  • Kvalitet och hållbarhet: Våra markiser är tillverkade med högkvalitativa material som är konstruerade för att tåla det svenska vädret. De är byggda för att hålla och leverera pålitligt väder- och solskydd under många år framöver.

  • Skräddarsydda måttanpassade markislösningar: Vi förstår att varje fastighet är unik, så därför erbjuder vi skräddarsydda markislösningar. Vårt team kommer att arbeta nära dig för att säkerställa att din markis passar perfekt och uppfyller dina önskemål.

  • Professionell markisinstallation: Våra erfarna tekniker tar hand om installationen för att säkerställa att din markis är korrekt monterad och att den fungerar som den ska.

  • Estetiskt tilltalande: Våra markiser är inte bara praktiska utan också stilrena och eleganta, vilket kommer att förbättra utseendet på ditt hem eller företag i Gamla Stan.

Oavsett om du behöver en markis för att skapa en skuggig uteplats, eller bara för att förbättra utseendet på din fastighet, är vi här för att hjälpa dig. Vi är dedikerade till att leverera de bästa lösningarna inom solskydd och markiser i Gamla Stan och över hela Stockholm med omnejd!

Vid frågor, eller för att boka in oss för ett kostnadsfritt möte, kontakta oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Gamla Stan


Vi kommer gärna ut till dig i Gamla Stan och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali