Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Gärdet, Djurgården & Hjorthagen

Söker du efter det perfekta sättet att förbättra din utomhusmiljö på Gärdet, eller i närliggande områden som Djurgården och Hjorthagen? Då har du kommit rätt! Vi på RJ Markis saluför högkvalitativa markiser som inte bara ger skugga och skydd från väder och vind, utan som också skapar en elegant och bekväm atmosfär för din utomhusplats.

Kombinationen av vår långa branscherfarenhet och kompromisslösa inställning för att alltid leverera det bästa inom markiser i Stockholm har gjort oss till ett väletablerat varumärke inom markiser på Gärdet med omnejd.

KONTAKTA OSS!

 

Här är några starka skäl till att du bör välja oss:

  • Stort och varierat sortiment av markiser: Vi erbjuder ett brett utbud av markisstilar, färger och mönster för att matcha så många olika önskemål som möjligt. Oavsett om du letar efter en fönstermarkis, terrassmarkis, sidomarkis, balkongmarkis, vertikalmarkis, takmarkis eller korgmarkis så kan du hitta det hos oss.

  • Högkvalitativa material: Våra markiser tillverkas med noggrant utvalda material som är konstruerade för att tåla det svenska vädret. De är slitstarka, UV-resistenta och lätta att rengöra, vilket gör dem perfekta för det svenska klimatet.

  • Anpassade markislösningar: Vi har stor förståelse för att varje kund har unika behov och krav. Våra experter kommer att arbeta nära dig för att skapa en skräddarsydd markislösning som passar perfekt för ditt hem eller företag på Gärdet, eller på Djurgården och Hjorthagen.

  • Professionell markisinstallation: Våra erfarna markisinstallatörer kommer säkerställa att din markis installeras korrekt och säkert.

  • 5-stjärnig kundservice: Vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor, ge råd och stödja dig genom hela processen, från val av markis till installation och kontinuerlig service. Vi tar hänsyn till alla detaljer för att garantera en perfekt kundupplevelse!

Oavsett om du vill skapa en skuggig plats på din terrass, förbättra din trädgårdsdesign eller skydda ditt företags uteservering så är vi här för att hjälpa dig. Varmt välkommen att kontakta oss på 08-511 710 51 för att diskutera dina önskemål och för att få ett skräddarsytt offertförslag för markiser på Gärdet, Hjorthagen eller Djurgården.

 

Vid frågor, eller för att boka in oss för ett kostnadsfritt möte, kontakta oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis på Gärdet


Vi kommer gärna ut till dig på Gärdet, Djurgården eller Hjorthagen och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali