Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Gröndal

Söker du ett företag som saluför markiser i Gröndal? Vi på RJ Markis är stolta över att erbjuda en imponerande kollektion av högkvalitativa markiser i Gröndal och Stockholm till riktigt bra priser. Vi förstår att varje kund är unik och har sina egna specifika behov och önskemål. På grund av detta så erbjuder vi ett omfattande sortiment av olika slags designer och även måttanpassade markiser.

KONTAKTA OSS!

Oavsett om du behöver en markis för att skydda din uteplats från regn, vind och sol, eller för att ge extra skugga vid ditt företags uteservering, så har vi den perfekta lösningen för dig. Våra markiser är tillverkade av robusta och tåliga material som garanterar att de håller i många år framöver, även i de tuffaste väderförhållandena.

När du köper markiser av oss så får du en komplett helhetslösning. Detta innebär att vi erbjuder professionella markisinstallationer och underhållstjänster vilket kommer säkerställa att din markis kommer att hålla under många år framöver.

Så om du letar efter markiser i Gröndal välkomnar vi dig att ta kontakt med oss på RJ Markis på 08-511 710 51. Vi ser fram emot att få presentera vårt förmånliga erbjudande mer i detalj för dig!


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Gröndal


Vi kommer gärna ut till dig i Gröndal och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali