Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Gubbängen

Söker du efter markiser i Gubbängen? Vi på RJ Markis erbjuder mängder av olika designalternativ och mönster, samt infällbara, stationära och motoriserade markiser till riktigt bra priser. Våra kunders tillfredsställelse är vår högsta prioritet, så vi kommer att jobba hårt för att hjälpa dig att skapa ditt idealiska utomhusutrymme!

KONTAKTA OSS!

Vilka är fördelarna med markiser?

Den vanligaste fördelen med markiser är att de ger välbehövlig skugga under varma och soliga dagar, men de ger även ett effektivt väderskydd mot regn och vind. Utöver detta så ger våra markiser också en unik visuell förbättring till varje utomhusutrymme.

Med så många olika färger, designer och modellalternativ att välja emellan så finns det många olika sätt att skapa en vacker och bekväm uteplats med hjälp av våra stilfulla markiser. Vi på RJ Markis är nummer 1 inom försäljning och installationer av markiser i Gubbängen och dess omgivningar! Vi saluför markiser över hela Stockholm och har varit verksamma ända sedan år 1994!

Boka gärna in en kostnadsfri konsultation tillsammans med oss för att hitta den bästa markislösningen för din uteplats i Gubbängen. Ring oss gärna nu på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Gubbängen


Vi kommer gärna ut till dig i Gubbängen och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali