Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Gustavsberg

RJ Markis i Gustavsberg

Välkommen till oss på RJ Markis – din partner för stilfulla och funktionella markiser i Gustavsberg med omnejd! Vi erbjuder ett brett utbud av olika slags markisstilar, färger och mönster för att tillgodose så många olika slags behov och smaker som möjligt.

KONTAKTA OSS!

 

Med hjälp av våra markiser kan du snabbt och enkelt skapa ett vackrare och mer komfortabelt utomhusutrymme i Gustavsberg. Oavsett om du vill skydda ditt hem från starkt solljus, eller om du vill skapa ett skuggigt område på uteplatsen för avkoppling har vi de perfekta lösningarna för dig. Varmt välkommen att utforska vårt sortiment av terrassmarkiser, balkongmarkiser, fönstermarkiser, takmarkiser, korgmarkiser, sidomarkiser och vertikalmarkiser.

Markiser av mycket hög kvalitet

Våra markiser är också vind- och väderbeständiga, vilket gör dem perfekta för det ibland oförutsägbara vädret i Gustavsberg och Stockholm. Du kan tryggt lita på att våra markiser kommer att behålla sin elegans och funktionalitet under många år framöver. Vi erbjuder även automatiserade markiser som kan styras med hjälp av en enkel knapptryckning. Du kan enkelt justera markisens position och skapa den perfekta atmosfären enligt dina exakta önskemål.

Har du några frågor om markiser i Gustavsberg? Kontakta gärna oss redan idag på 08-511 710 51 för att boka in en kostnadsfri konsultation och låt våra experter vägleda dig genom vårt sortiment av markiser.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Gustavsberg


Vi kommer gärna ut till dig i Gustavsberg och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali