Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Håbo

Varmt välkommen till RJ Markis – din pålitliga partner inom solskydd och markiser i Håbo, Bålsta och dess omnejd! Sommar och sol är något som vi alla älskar, men ibland kan det bli för mycket av det goda. Däremot med hjälp av våra smarta markislösningar kommer du ha ett högeffektivt skydd mot solens starka strålar när du behöver det som mest.

Vi förstår att behoven och önskemålen hos våra kunder varierar avsevärt. Våra skickliga experter kommer att hjälpa dig genom hela processen med syftet att leverera markiser som till och med kommer att överträffa dina förväntningar.

KONTAKTA OSS!

 

Vårt sortiment omfattar ett brett utbud av olika slags markiser, från traditionella markiser med vev till avancerade motoriserade markiser. Vare sig du önskar en fönstermarkis, terrassmarkis, balkongmarkis, sidomarkis, vertikalmarkis, takmarkis eller korgmarkis så kan du hitta det hos oss. Vi tillhandahåller mängder av olika designalternativ, så du kan välja en markis som samspelar perfekt med din vision.

Kvalitet är något som vi aldrig kompromissar med. När du väljer att köpa markiser av oss så kan du tryggt lita på att du får hållbara markiser som kommer att pryda din fastighet i Håbo under många år framöver.

Våra professionella medarbetare är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och erbjuda expertrådgivning vid varje tillfälle som ges. Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och personlig kundupplevelse från början till slut. Faktum är att om du överväger att installera markiser i Håbo har du definitivt valt ett av de största och bästa företagen på marknaden om du väljer oss på RJ Markis.

För mer information, ring gärna oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Håbo


Vi kommer gärna ut till dig i Håbo och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali