Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Hägersten

Måttbeställda markiser till låga priser ända sedan år 1994! Förbättra ditt hem eller företag i Hägersten med eleganta och hållbara markiser från oss på RJ Markis! Med våra markiser får du en perfekt balans mellan sol och skugga och ett stilfullt tillägg till din befintliga exteriör.

KONTAKTA OSS!

Välj och vraka mellan ett brett utbud av olika färger och storlekar och designer för att hitta markiser som matchar din personliga smak. Gör din bostad eller ditt företag till ett mer bekvämt och inbjudande ställe med hjälp av våra markiser. Din bostad är den största investeringen du någonsin kommer att göra och det är också där som du förmodligen spenderar det mesta av din tid.

Vi på RJ Markis kan göra ditt hem bekvämare och mer tilltalande med hjälp av markiser. Vi är specialister inom alla olika slags markiser såsom fönstermarkiser, korgmarkiser, takmarkiser, balkongmarkiser, sidomarkiser, terrassmarkiser och vertikalmarkiser.

Vi har salufört och installerat solskyddsprodukter och markiser för både bostäder och företagskunder i Hägersten och Stockholm ända sedan år 1994. På denna tid så har vi hjälpt tusentals privatpersoner och företag över hela Stockholm med högeffektiva solskydd och markiser och välkomnar gärna fler kunder till oss.

Kontakta gärna oss på 08-511 710 51 för en kostnadsfri konsultation där vi kan presentera vårt erbjudande mer i detalj för dig.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Hägersten


Vi kommer gärna ut och besöker dig i Hägersten och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali