Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Hagsätra

Letar du efter högkvalitativa, stilfulla och prisvärda markiser i Hagsätra? Då är våra markiser det perfekta alternativet för dig! Med markiser kan du skapa en sval och skuggig oas på din uteplats eller balkong och njuta av sommarens soligaste dagar samtidigt som dina möbler är perfekt skyddade från blekning och slitage av stark UV-strålning.

KONTAKTA OSS!

I vårt sortiment kommer du att hitta mängder av olika färg- och designalternativ så oavsett om du önskar en modern och stilren design, eller kanske ett mer klassiskt utseende så har vi förmodligen något som samspelar perfekt med dina önskemål. Markiserna är också tillverkade av högkvalitativt och slitstarkt material och är mycket enkla att rengöra och underhålla.

Fråga oss gärna om referenser från tidigare markisinstallationer!

Vi på RJ Markis har salufört och installerat markiser i Hagsätra och Stockholm ända sedan år 1994 och har många kunder som kan intyga om att vi alltid levererar enligt bästa möjliga branschstandard. Kontakta gärna oss på 08-511 710 51 för mer information om hur vi kan hjälpa dig att skapa en vacker och behaglig utomhusmiljö med hjälp av markiser i Hagsätra.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Hagsätra


Vi kommer gärna ut till dig i Hagsätra och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali