Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Hammarbyhöjden

Kvalitetsmarkiser till låga priser ända sedan år 1994!

Om ditt altandäck eller uteplats i Hammarbyhöjden behöver ett effektivt väder- och solskydd är våra markiser helt optimala! Med hållbara kvalitetsmaterial och oändliga färg- och designalternativ till mycket förmånliga priser så kan du känna dig trygg med att du kommer att hitta markiser som samspelar perfekt med din vision.

KONTAKTA OSS!

Markiser & Solskydd

Vi på RJ Markis kan hjälpa dig att skapa ditt perfekta utomhusutrymme i Hammarbyhöjden. Exempelvis vårt sortiment av infällbara markiser kan bokstavligen förvandla ditt utomhusutrymme till en avkopplande, skuggig oas. Markiserna är också väderbeständiga och manövreras snabbt med en enkel knapptryckning.

Samtliga markiser kan även måttanpassas vilket ger dig möjligheten att skräddarsy dina markiser så att det passar perfekt med dina specifika önskemål. Oavsett om du letar efter en infällbar markis, fönstermarkiser, korgmarkiser, sidomarkiser, vertikalmarkiser, takmarkiser eller balkongmarkiser för ditt hem eller företag i Hammarbyhöjden så kan våra experter hjälpa dig.

För mer information och kostnadsfri expertrådgivning, ring gärna till oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Hammarbyhöjden


Vi kommer gärna ut till dig i Hammarbyhöjden och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali