Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Hässelby

RJ Markis i Hässelby!

Varmt välkommen till oss på RJ Markis, där vi erbjuder ett brett utbud av markiser för att passa dina behov och önskemål. Med våra markiser kan du förvandla din utomhusplats till en bekväm och avkopplande miljö som kommer att avundas av dina grannar i Hässelby.

Hässelby, med sitt vackra kustläge och härliga sommardagar är en plats där utomhuslivet verkligen blomstrar till fullo. För att kunna njuta av solen samtidigt som du skyddar dig mot dess skarpa strålar är markiser en praktisk och stilfull lösning.

KONTAKTA OSS!

 

Oavsett om du endast letar efter ett solskydd, insynsskydd, eller om du bara vill förbättra utomhusmiljön, har vi den rätta markisen för dig. Våra markiser är tillverkade av högkvalitativa material och finns i mängder av olika färger och mönster vilket nästan garanterar att vi har något som faller dig i smaken.

Kontakta oss idag på 08-511 710 51 för att få mer information om vårt sortiment och hur vi kan hjälpa dig att förbättra din utomhusmiljö med hjälp av markiser i ditt hem eller på ditt företag i Hässelby. Vi ser fram emot att visa dig markislösningar som med största sannolikhet kommer att överträffa dina förväntningar!


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Hässelby


Vi kommer gärna ut till dig i Hässelby och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali