Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Högdalen

Varmt välkommen till RJ Markis, din lokala expert på markiser i Högdalen och Stockholm med omnejd! Vi är stolta över att kunna erbjuda Stockholms bästa sortiment av högkvalitativa markiser som vi saluför till riktigt bra priser.

KONTAKTA OSS!

Vårt utbud av markiser är perfekt utformade för att skydda ditt hem eller företag från sol, regn och vind samtidigt som de förbättrar utseendet på era fönster, balkong eller uteplats. De är också tillverkade av högkvalitativa material som både är hållbara och mycket enkla att rengöra.

Välj och vraka från vårt stora urval av markiser i mängder av olika stilar och färger. Om du har några frågor, kontakta gärna våra vänliga medarbetare på 08-511 710 51. De kan svara på dina frågor och hjälpa dig att välja den perfekta markisen för ditt företag eller bostad i Högdalen.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Högdalen


Vi kommer gärna ut till dig i Högdalen och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali