Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Hökarängen

Letar du efter en enkel och effektiv lösning för att förbättra och samtidigt skydda din bostad eller företagsbyggnad i Hökarängen mot solens strålar och värme? Då är markiser det perfekta valet för dig! Våra markiser är tillverkade av högkvalitativa material som skyddar mot sol och regn samtidigt som de tillför en vacker och stilren detalj till ditt hem eller företag.

KONTAKTA OSS!

I vårt sortiment kommer du hitta mängder av olika slags färger och designalternativ vilket bokstavligen säkerställer att det finns något som samspelar perfekt med dina individuella behov och önskemål. Så om du är intresserad av ett effektivt solskydd för din bostad eller företag samtidigt som du skapar en vacker och funktionell utomhusmiljö, kontakta oss på 08-511 710 51.

Med över 25 års erfarenhet inom försäljning oh installationer av markiser i Hökarängen och Stockholm så är vi övertygade om att du kommer att bli helt nöjd om du köper markiser av oss på RJ Markis.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Hökarängen


Vi kommer gärna ut till dig i Hökarängen och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali