Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Johanneshov

Representerar du ett företag eller är du en privatperson i Johanneshov som är intresserad av markiser? Vi på RJ Markis har försett Johanneshov och övriga delar av Stockholm med solskydd och markiser ända sedan år 1994. Vi tillhandahåller högkvalitativa markiser i ett nästan obegränsat antal olika slags designer och färger vilket innebär att sannolikheten är väldigt stor att vi har något som samspelar perfekt med din vision.

KONTAKTA OSS!

I vårt sortiment kommer du att hitta fönstermarkiser, altanmarkiser/terrassmarkiser, infällbara markiser, motoriserade markiser, vertikalmarkiser, sidomarkiser, korgmarkiser, balkongmarkiser och takmarkiser. Med över 25 års erfarenhet inom solskydds- och markisbranschen är vi ett av Johanneshovs och Stockholms ledande aktörer inom markiser.Vår övertygelse är stor att vi kan presentera en markislösning som kommer att ge dig maximalt värde för dina pengar.

För mer information om hur vi kan hjälpa dig med markiser i Johanneshov, ring till oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Johanneshov


Vi kommer gärna ut till dig i Johanneshov och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali