Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Kista

Kista och Stockholms förstahandsval för måttanpassade markiser ända sedan år 1994!

Letar du efter snygga kvalitetsmarkiser för ditt hem eller företag i Kista? Då har du kommit till rätt ställe! Hos oss på RJ Markis kommer du att hitta ett brett utbud av högkvalitativa markiser som passar mängder av olika slags stilar och behov.

KONTAKTA OSS!

 

Oavsett om du vill ha en klassisk markis i neutrala färger eller kanske en modern och färgstark variant, så har vi något för dig. Med våra markiser får du inte bara ett effektivt väderskydd mot sol, vind eller regn, utan även ett stilrent och snyggt tillägg till din fastighet.

Vi tillhandahåller markiser av mycket hög kvalitet som tål hårda väderförhållanden vilket kommer att ge dig en långvarig och pålitlig lösning. Vårt sortiment finns i en mängd olika färger och mönster för att tillgodose så många olika slags smaker och behov som möjligt. Med över 25 års erfarenhet inom försäljning och installationer av markiser i Kista är du i tryggt sällskap när du ger uppdraget till oss på RJ Markis.

Kontakta gärna oss idag på 08-511 710 51 för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att förbättra ditt hem eller företag med våra måttanpassade markiser. Vi är experter på att hitta den perfekta lösningen för varje enskild kund och vi ser fram emot att presentera vårt erbjudande mer detaljerat för dig.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Kista


Vi kommer gärna ut till dig i Kista och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali