Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Knivsta & Alsike

Varmt välkommen till oss på RJ Markis – din pålitliga partner inom solskydd och markiser i Knivsta och Alsike med omnejd! Våra markiser har blivit en pålitlig och stilfull lösning för många privatpersoner och även en del företag i Knivsta och Alsike området. Med över 25 års erfarenhet inom försäljning och installationer av markiser kan du vara trygg med att du tar ett klokt beslut om du väljer att köpa markiser av oss på RJ Markis.

KONTAKTA OSS!

 

Vårt sortiment av markiser är designade för att passa mängder av olika smaker och behov vilket nästan garanterar att vi har något som samspelar med dina önskemål. Markiserna är tillverkade med av högkvalitativa material, vilket säkerställer god hållbarhet och långvarigt solskydd för ditt hem eller företag i Knivsta.

Oavsett om du söker en klassisk, modern eller måttanpassad lösning, så kan våra skräddarsydda markiser uppfylla dina förväntningar. Faktum är att vi kan erbjuda dig både markiser och kundsupport i absolut toppklass. Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss för ett förutsättningslöst samtal gällande markiser i Knivsta eller Alsike.

Ring till oss på 08-511 710 51 så kan vi visa dig hur våra markiser kan förbättra ditt utomhusutrymme i Knivsta eller Alsike området. Vi ser fram emot att få vara en del av ditt projekt och bidra till att skapa en mer bekväm och funktionell utomhusmiljö.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Knivsta & Alsike


Vi kommer gärna ut till dig i Knivsta eller Alsike och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali