Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Kungsängen

Med hög kvalitet och funktionell design har våra markiser blivit ett pålitligt val för att förbättra utomhusmiljön och skapa skugga och komfort för både företag och privatpersoner i Kungsängen.

Vi på RJ Markis har salufört och installerat markiser i Kungsängen under många år och välkomnar gärna fler personer att överväga våra högkvalitativa markislösningar. Oavsett din vision så har vi ett stort sortiment av markiser för att möta dina specifika behov och önskemål.

KONTAKTA OSS!

 

Våra markiser är skapade för att passa in i mängder av olika arkitektoniska stilar och är tillverkade med material som är perfekt anpassade för det svenska klimatet. Du kommer att kunna njuta av utomhuslivet på ett bekvämt sätt, oavsett om du vill skapa en skuggig plats på din altan, balkong eller uteplats.

Kontakta gärna oss på 08-511 710 51 om du är intresserad av att förbättra din utomhusmiljö i Kungsängen med exempelvis fönstermarkiser, terrassmarkiser, sidomarkiser, balkongmarkiser, takmarkiser, korgmarkiser eller vertikalmarkiser. Vi på RJ Markis är redo att hjälpa dig med att hitta den perfekta lösningen till ett mycket konkurrenskraftigt pris.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Kungsängen


Vi kommer gärna ut till dig i Kungsängen och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali