Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Långbro

Vi på RJ Markis har mer än 25 års erfarenhet inom försäljning och installationer av markiser i Långbro och Stockholm vilket i sig självt är en stor trygghet för dig som kund. Detta innebär bland annat att när du köper en markis från oss kan du vara säker på att du får en produkt av mycket god kvalitet och en installation i toppklass.

KONTAKTA OSS!

Våra markiser erbjuder ett perfekt skydd mot sol, regn och vind och kan måttanpassas exakt enligt dina önskemål. Oavsett om du önskar ett solskydd till din uteplats eller om du vill skapa en behaglig balkongmiljö så har vi mängder av olika slags markiser för ditt hem eller företag i Långbro med omnejd.

Markiserna är också lätta att rengöra och underhålla och är tillverkade av material som är perfekt anpassade för det svenska klimatet. Vi har både manuella och motoriserade markiser, samt mängder av olika designer vilket nästan garanterar att vi har något för alla smaker.

När du beställer markiser av oss på RJ Markis så år du en komplett helhetslösning. Hela vägen från expertrådgivning och designval till den slutgiltiga markisinstallationen på din angivna adress i Långbro med omnejd.

Kontakta gärna oss 08-511 710 51 så kan vi visa dig hur vi kan förvandla din balkong eller uteplats till en trivsam och väderskyddad utomhusmiljö som du kan njuta av under många år framöver.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Långbro


Vi kommer gärna ut till dig i Långbro och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali