Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Mälarhöjden

Söker du en markisleverantör i Mälarhöjden? Hos oss hittar du det största och bästa sortimentet av markiser i Mälarhöjden och Stockholm. Våra markiser är perfekt utformade för att bokstavligen förvandla uteplatser och balkonger till svala och behagliga platser under varma och soliga dagar.

KONTAKTA OSS!

Men detta är inte allt, markiserna är också vädertåliga och kan hålla dig torr och skyddad under regniga och blåsiga dagar. Vi erbjuder även motoriserade markiser vilket gör det enkelt att justera markisens lutning och skuggning.

En annan fördel är att vi tillhandahåller ett brett utbud av färger, mönster och designalternativ så vår övertygelse är stor att du kommer att hitta markiser hos oss som passar perfekt med dina önskemål. Ta kontakt med oss redan idag och upptäck fördelarna med oss och på RJ Markis och även vårt fantastiska utbud av markiser.

Ring oss gärna nu på 08-511 710 51. Våra vänliga medarbetare är redo att hjälpa dig att hitta den perfekta markisen för din utomhusmiljö i Mälarhöjden.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Mälarhöjden


Vi kommer gärna ut till dig i Mälarhöjden och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali