Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Midsommarkransen

Högkvalitativa markiser till låga priser ända sedan år 1994!

Om du bor i Midsommarkransen och letar efter en markis som passar dina behov och önskemål så har vi med största sannolikhet det perfekta alternativet för dig. Markiser är en utmärkt lösning för att skapa både skugga och skydd på exempelvis balkongen eller uteplatsen.

KONTAKTA OSS!

Våra markiser är tillverkade med högkvalitativa material och är mycket tåliga. De är lätta att installera, användarvänliga och kommer säkerställa att du kan njuta av din uteplats under många dagar per år oavsett om det regnar eller om det är alldeles för starkt solsken.

Ända sedan år 1994 så har invånare och företagare i Midsommarkransen och Stockholm anlitat RJ Markis för att försköna och förbättra sina bostäder och företag med stilfulla markiser. Vi har haft förmånen att förse Midsommarkransen och övriga delar av Stockholm med vackra och hållbara markiser som är perfekt designade för det svenska klimatet.

Vårt arbete kan ses i praktiskt taget alla stadsdelar och kommersiella distrikt över hela Stockholm med omnejd. Med varje enskilt jobb som vi åtar oss mäter vi vår framgång med det enda som egentligen betyder något; kvaliteten på vårt arbete och nöjdheten hos våra fantastiska kunder! Vårt markissortiment finns tillgängligt i en mängd olika storlekar, färger och stilalternativ vilket gör det enkelt att hitta den markisen som matchar din personliga smak och bostad.

Så varför vänta? Börja njut av din uteplats med en högkvalitativ markis från oss på RJ Markis! Ring oss gärna redan idag på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Midsommarkransen


Vi kommer gärna ut till dig i Midsommarkransen och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali