Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Nacka

RJ Markis i Nacka & Älta med omnejd!

Varmt välkommen till oss på RJ Markis – din ultimata partner för att förvandla ditt hem eller företag i Nacka till en oas av skönhet och komfort med hjälp av våra måttanpassade markiser!

KONTAKTA OSS!

 

Med hjälp av våra markiser kan du snabbt och enkelt skapa en privat och avskild utomhusmiljö där du kan koppla av och njuta av din trädgård eller uteplats på bästa möjliga sätt. Faktum är att vi erbjuder ett stort sortiment av markiser som inte bara kommer att förbättra ditt utomhusutrymme. De kommer också att skapa en elegant atmosfär och leverera ett högeffektivt skydd mot solens skarpa strålar.

Mängder av olika slags designer & markisstilar

Vi samarbetar med Hestra Markis vilket innebär att vi kan erbjuda ett omfattande sortiment av högkvalitativa markiser till riktigt bra priser. Hos oss kommer du att hitta mängder av stilfulla markiser som passar för alla olika slags behov och önskemål. Oavsett om du söker en traditionell markis med en tidlös design, eller en modern och innovativ lösning, har vi det som du behöver.

Vi erbjuder även måttanpassade markiser i Nacka, Älta och närliggande områden för att möta olika kunders unika behov och preferenser. När du tar kontakt med oss kommer våra vänliga medarbetare att vägleda dig genom hela processen, från val av material och färg till den slutgiltiga markisinstallationen.

Förbättra ditt utomhusutrymme med markiser

Kontakta gärna oss på 08-511 710 51 för en kostnadsfri konsultation. Låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta solskyddet och utomhusmiljön för ditt hem eller företag i Nacka, Älta och dess omnejd.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Nacka


Vi kommer gärna ut till dig i Nacka och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali