Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Östberga

Välkommen till RJ Markis! Vi har salufört och installerat markiser i Östberga ända sedan år 1994 och erbjuder ett brett sortiment som passar i princip alla olika slags behov och budgetar. Välj mellan markiser i olika storlekar, färger och mönster till mycket konkurrenskraftiga priser.

KONTAKTA OSS!

Våra markiser erbjuder inte bara ett effektivt solskydd, utan skyddar också mot regn och vind. De är tillverkade av slitstarka material, kräver minimalt med underhåll och är perfekt anpassade för det nordiska klimatet. Markiserna är också anpassningsbara för alla olika slags bostäder och byggnader, såsom lägenheter, villor, restauranger och kontor.

I vårt sortiment så hittar du även motoriserade markiser som är ett mycket populärt alternativ för många av våra kunder i Stockholm. Med en enkel knapptryckning kan du antingen fälla ut eller in din markis. Detta innebär att på bara några sekunder kan du förvandla en alldeles för varm uteplats till en skuggig oas som är perfekt för att koppla av, underhålla och njuta av livet i Östberga och Stockholm!

Faktum är att med mer än 25 års erfarenhet inom markisbranschen så förstår vi betydelsen av att erbjuda förstklassiga produkter och att utföra ett professionellt kvalitetsarbete. Vi ser fram emot att få presentera en markislösning som samspelar perfekt med din vision!

Kontakta oss gärna idag på 08-511 710 51 för att boka in en kostnadsfri konsultation tillsammans med oss.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Östberga


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali