Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Östermalm

RJ Markis utför installationer av markiser i Östermalm för både företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Det som en gång började i liten skala år 1994 har med tiden vuxit rejält och för närvarande servar vi ett brett spektrum av olika slags kunder i Östermalm och Stockholm.

KONTAKTA OSS!

 

På nuvarande tidpunkt så är vi definitivt ett av de största markisföretagen i Stockholm och vi levererar kontinuerligt markisinstallationer som ligger på absolut högsta nivå inom branschen. Den primära framgångsfaktorn är att vi behandlar varje enskilt projekt som om det vore vår egen fastighet och vi säkerställer att våra kunder får maximalt värde för sin investering.

Detta i sin tur resulterar i långsiktiga kundrelationer och nöjda kunder som gärna refererar oss vidare till deras kontakter. I klarspråk så ger vi helt enkelt kunderna exakt det som de vill ha. Det vill säga, stilfulla och högkvalitativa markiser till mycket konkurrenskraftiga priser och en förstklassig kundupplevelse!

Oavsett vad du har i åtanke relaterat till solskydd och markiser, kontakta gärna oss på RJ Markis för att boka in en kostnadsfri konsultation tillsammans med oss. Vi kan snabbt besöka din fastighet för att ge dig expertråd och även presentera ett förutsättningslöst offertförslag för en installation av markiser i ditt hem eller företag på Östermalm.

Om du har några frågor om markiser på Östermalm som du vill ställa till våra experter, ring gärna oss på 08-511 710 51 så kommer vi att hantera ditt ärende så fort som möjligt.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis på Östermalm


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali