Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Salem & Rönninge

Våra markiser har blivit en pålitlig och elegant lösning för många invånare i Salem och Rönninge och dess omnejd. Med högkvalitativa material och expertinstallationer förser vi både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med skräddarsydda markislösningar.

Vare sig du behöver skydda din bostad från alldeles för mycket solsken, öka uteplatsens användbarhet, eller kanske förbättra fasaden på din företagslokal, så har vi en optimal lösning för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av färger, mönster och material som kan anpassas efter din specifika smak och behov.

KONTAKTA OSS!

 

Den goda kvaliteten på våra markiser säkerställer även bästa möjliga förutsättningar för att de ska hålla under många år framöver. Med mängder av nöjda kunder över i princip hela Salem, Rönninge och Stockholm, kan du vara säker på att vi också kommer att ge dig en kundupplevelse i absolut toppklass!

Kontakta gärna oss redan idag på 08-511 710 51 för en kostnadsfri konsultation och upptäck hur våra markiser kan förbättra din utomhusupplevelse och ge ett elegant tillskott till din fastighet i Salem eller Rönninge.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Salem eller Rönninge


Vi kommer gärna och besöker dig i Salem eller Rönninge och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali