Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Saltsjö-Boo

Vi på RJ Markis är mycket stolta över alla våra kunder i Saltsjö-Boo, Lännersta och Nacka kommun! Med vårt breda utbud av markiser har vi försett både företag och privatpersoner med skugga och skydd från solen under många år.

Om du granskar vårt sortiment kommer du att se att vi erbjuder mängder av stilfulla markiser till mycket förmånliga priser. Oavsett om du behöver en markis för att skapa en skön och avkopplande plats på din altan, eller kanske för att skydda ditt företags entré mot väder och vind, har vi lösningen för dig.

KONTAKTA OSS!

 

Vi tillhandahåller ett brett utbud av olika slags färger och mönster så att du kan anpassa din markis efter din personliga smak och önskemål. Våra medarbetare är redo att hjälpa dig med allt under hela processen och kommer att jobba hårt för att ge dig en perfekt kundupplevelse. Oavsett om du bor i Saltsjö-Boo, Lännersta, eller någon annanstans i Nacka kommun välkomnar vi dig att se över vårt förmånliga markiserbjudande.

Kontakta gärna oss på 08-511 710 51 för att diskutera dina behov och låt oss visa dig hur vi kan förbättra din utomhusupplevelse med hjälp av markiser.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Saltsjö-Boo


Vi kommer gärna ut till dig i Saltsjö-Boo och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali