Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Saltsjöbaden

Få ut det bästa av ditt utomhusutrymme i Saltsjöbaden med eleganta markiser från RJ Markis! Våra markiser ger inte bara ett funktionellt skydd mot solens strålar och värme, de ger också ett stilfullt tillägg till ditt hem eller företag i Saltsjöbaden. Oavsett om du vill skapa ett behagligt utomhusrum för din familj eller locka fler kunder till din verksamhet, har vi de perfekta markislösningarna för dig.

KONTAKTA OSS!

 

Vår kollektion av markiser är speciellt utformade med fokus på både kvalitet och design. Vi använder endast material av mycket god kvalitet för att säkerställa att våra markiser är hållbara och tåliga mot väder och vind. Med ett brett utbud av färger, mönster och stilar kan vi anpassa markiserna efter din personliga smak och husets befintliga arkitektur.

Vårt team av erfarna och kunniga experter står redo att hjälpa dig genom hela processen. Från den första konsultationen till den slutliga markisinstallationen kan du lita på att vi tar hand om allt med professionalism.

Så varför vänta? Kontakta oss på RJ Markis på 08-511 710 51. Vi kan snabbt sammanställa ett kostnadsfritt offertförslag för markiser i Saltsjöbaden. Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt utomhusutrymme till en bekväm och attraktiv plats där du kan njuta av solen tillsammans med vänner och familj. Våra markiser kommer att ge dig skugga och stil på samma gång!

 

Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Saltsjöbaden


Vi kommer gärna ut till dig i Saltsjöbaden och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali