Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Sätra

Skydda dig själv och dina nära och kära från solen och skapa en härlig utomhusmiljö med hjälp av markiser från Stockholms främsta leverantör! Vi på RJ Markis har salufört och installerat markiser i Sätra ända sedan år 1994 och är ett av de absolut största företagen inom markisbranschen i Stockholm.

KONTAKTA OSS!

Våra markiser är av mycket hög kvalitet och finns i en uppsjö av olika slags designer, färger och modeller såsom fönstermarkiser, terrassmarkiser, balkongmarkiser, sidomarkiser, korgmarkiser, takmarkiser, vertikalmarkiser och motoriserade markiser.

Med markiser från oss så kan du njuta av din uteplats oavsett om det är soligt, blåsigt eller regnigt. Vi erbjuder en komplett helhetslösning vilket innebär att vi kommer att hjälpa dig att välja rätt markis för ditt hem eller företag i Sätra och därefter säkerställa att den blir korrekt installerad.

Våra priser är också mycket konkurrenskraftiga vilket säkerställer att du får markiser av toppkvalitet till det absolut bästa priset när du köper markiser av oss. Ta det första steget mot att skapa en mer bekväm och funktionell utomhusmiljö för ditt företag eller bostad i Sätra genom att investera i Stockholms bästa markiser redan idag!

För mer information om vårt erbjudande inom solskydd och markiser i Sätra med omnejd, kontakta oss på RJ Markis på telefonnummer 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Sätra


Vi kommer gärna ut till dig i Sätra och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali