Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Skärholmen

Vi har försett Skärholmen med högkvalitativa måttanpassade markiser till låga priser ända sedan år 1994!

Att köpa markiser för ditt hem eller företag är ett smart och ekonomiskt sätt för att skapa en attraktiv uteplats. Med över 25 års erfarenhet inom försäljning och installationer av markiser i Skärholmen och Stockholm så kan du vara säker på att vi kommer att ge dig en 5-stjärnig kundupplevelse om du väljer att anlita oss!

KONTAKTA OSS!

Våra markiser är tillverkade av högkvalitativt material och finns att beställa i en mängd olika färg- och designvarianter. Oavsett om du söker en elegant markis för att skydda dina fönster, uteplats eller balkong från solen, eller kanske en robust markis för att skydda din entré från regn, så kan du hitta det hos oss.

Vi har allt från traditionella markiser till moderna, motoriserade modeller som kan styras med hjälp av en enkel knapptryckning. Vi garanterar dig snabb handläggningstid och riktigt bra priser när du köper markiser av oss på RJ Markis.

Kontakta gärna oss på 08-511 710 51 för en kostnadsfri prisuppskattning gällande markiser för ditt hem eller företag i Skärholmen med omnejd.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Skärholmen


Vi kommer gärna ut till dig i Skärholmen och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

[maxbutton id="1"]

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali