Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Sköndal

Vi har varit verksamma ända sedan år 1994 och är en fullserviceleverantör inom solskydd och markiser i Sköndal och i övriga delar av Stockholm. Våra markiser tillverkas av högkvalitativt material vilket säkerställer lång hållbarhet och bästa möjliga motståndskraft mot väder och vind.

KONTAKTA OSS!

Välj och vraka från ett brett utbud av olika designalternativ för ditt hem eller företag i Sköndal med omnejd. I vårt sortiment kommer du att hitta alla olika slags markiser som fönstermarkiser, korgmarkiser, sidomarkiser, takmarkiser, balkongmarkiser, terrassmarkiser och vertikalmarkiser.

Om du behöver expertrådgivning, kontakta oss på 08-511 710 51. Vi diskuterar gärna eventuella markisbehov som du kan ha och vi kan snabbt sammanställa ett kostnadsfritt offertförslag på ditt projekt. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner i Sköndal, så oavsett om ditt markisprojekt är stort eller litet är du varmt välkommen att kontakta oss.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Sköndal


Vi kommer gärna ut till dig i Sköndal och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali