Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Södermalm

Måttanpassade markiser, installationer & service av högsta kvalitet. Över 25 års erfarenhet inom installationer av markiser på Södermalm! Förbättra utseendet på ditt företag eller bostad och koppla av under en vacker markis på Södermalm! Våra uteplatsmarkiser kommer att skydda dig från väder och vind och kommer säkerställa att du kan njuta mer av varje tillfälle som ges utomhus. 

KONTAKTA OSS!

 

Vi på RJ Markis är återförsäljare för Hestra Markis vilket säkerställer ett omfattande sortiment av kvalitetsmarkiser till riktigt bra priser. Oavsett om du söker markiser för en restaurang, närbutik eller en bostad på Södermalm så kan vi på RJ Markis tillhandahålla den perfekta markisen som samspelar med dina önskemål.

Våra markiser kan måttanpassas för att möta dina exakta specifikationer och finns i en mängd olika slags designer, färger och mönster. Med över 25 års erfarenhet inom installationer och försäljning av markiser på Södermalm så är vi otvivelaktigt ett av de största markisföretagen i Stockholmsområdet.

Vår expertis omfattar en mängd olika tjänster inom markiser, inklusive designval, installationer och markisreparationer. Vi är stolta över våra kvalitetsmarkiser, utförande och exceptionella service och vet att vi kommer att ge dig en 5-stjärnig kundupplevelse om du ger uppdraget till oss! Ring oss gärna nu på 08-511 710 51.

 

Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Södermalm


Vi kommer gärna ut till dig på Södermalm och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali