Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Solberga

Ledande aktör inom markiser i Solberga ända sedan år 1994!

Varmt välkommen till Solbergas bästa leverantör av markiser! Faktum är att om du letar efter ett företag som erbjuder markiser i Solberga så gör du ett mycket klokt val om du anlitar oss på RJ Markis. Hos oss kommer du att hitta ett stort sortiment av högkvalitativa och stilfulla markiser till riktigt bra priser.

KONTAKTA OSS!

Våra markiser håller mycket hög kvalitet vilket garanterar bästa möjliga förutsättningar för lång hållbarhet och optimal funktionalitet under många år framöver. Oavsett vad du har för preferenser, så tillhandahåller vi ett omfattande sortiment av olika modeller, färger och designalternativ vilket nästan garanterar att du kommer hitta markiser som samspelar perfekt med din vision.

Vi erbjuder även motoriserade markiser vilket är mycket populärt bland många av våra kunder i Solberga och Stockholm. Förutom att våra markiser ger en extra snygg detalj för din bostad eller företag så erbjuder de också ett utmärkt skydd mot solens skadliga UV-strålar.

Vi kan förstå att det kan vara en liten utmaning att hitta den perfekta markisen när det finns så många olika slags modeller och designer att välja emellan. Våra medarbetare finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med alla frågor som du har.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, eller för att beställa din egen Solberga markis! Ring oss gärna nu på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Solberga


Vi kommer gärna ut till dig i Solberga och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali