Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Stureby

Letar du efter högkvalitativa och stilfulla markiser för din altan, balkong, fönster eller uteplats i Stureby? Då är våra markiser den perfekta lösningen! Vi har Stockholms bästa sortiment och markiserna kan även måttanpassas efter dina specifika behov och preferenser vilket nästan garanterar att du kommer att bli helt nöjd om du väljer oss!

KONTAKTA OSS!

Vi erbjuder ett stort utbud av olika slags färger, mönster och material, så att du kan hitta den perfekta markisen för ditt företag eller bostad i Stureby. Vårt sortiment inkluderar fönstermarkiser, sidomarkiser, korgmarkiser, vertikalmarkiser, balkongmarkiser, takmarkiser och terrassmarkiser av mycket hög kvalitet och till riktigt bra priser.

Vi är övertygade om att vi har den bästa lösningen för att förbättra din uteplats och ge dig en bekväm och skyddad uteplats med hjälp av markiser. Vi förstår att beslutet att köpa en markis kan vara överväldigande, men våra vänliga medarbetare står till ditt förfogande för att hjälpa dig genom hela processen.

Om du har några frågor, kontakta gärna oss på 08-511 710 51 för att lära dig mer om vårt sortiment och erbjudande inom markiser i Stureby och Stockholm.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Stureby


Vi kommer gärna ut till dig i Stureby och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali