Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Trångsund

Vi har servat Trångsund & närliggande områden som exempelvis Skogås med måttanpassade markiser ända sedan år 1994!

Om du överväger att köpa markiser till ditt hem eller företag i Trångsund-Skogås så välkomnar vi dig att ta kontakt med oss på RJ Markis. Vi är ett fullserviceföretag inom markiser och hanterar alla olika moment, inklusive service, reparationer och installationer av markiser i Trångsund med omnejd.

KONTAKTA OSS!

 

Hos oss på RJ Markis vill vi säkerställa att du får en exceptionell kundupplevelse och att du får markiser enligt dina exakta önskemål. Vi saluför allt från terrassmarkiser, balkongmarkiser, fönstermarkiser och korgmarkiser till takmarkiser, vertikalmarkiser och sidomarkiser.

Måttanpassade markiser i Trångsund, Skogås och Stockholm

Då smaken och behoven ofta ser väldigt olika ut och då byggnader vanligtvis har olika designer är det en stor fördel om man kan måttanpassa markisen som ska installeras. Lyckligtvis, om du letar efter prisvärda, måttanpassade markiser så är vi på RJ Markis optimala för uppdraget.

Vi erbjuder ett stort sortiment av olika designalternativ, mönster och färger vilket nästan garanterar att du kommer att hitta markiser som passar perfekt för ditt företag eller bostad i Trångsund. Samtliga markiser kan måttanpassas enligt dina behov och önskemål.

För mer information om vårt utbud och erbjudande av markiser i Trångsund och Skogås, ring till oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Trångsund


Vi kommer gärna ut till dig i Trångsund eller Skogås och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali