Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Tumba

Upplev det perfekta solskyddet och den fantastiska atmosfären med hjälp av våra markiser! Varmt välkommen till oss på RJ Markis! Vi är din pålitliga partner inom försäljning och installationer av markiser i Tumba och Botkyrka med omnejd! Vårt sortiment av markiser kan också måttanpassas för just ditt hem i Tumba.

KONTAKTA OSS!

 

Vad är det som gör våra markiser så speciella?

Först och främst erbjuder de enastående solskydd. Med våra markiser kan du skapa skuggiga oaser på din altan, balkong eller uteplats, vilket ger dig möjlighet att njuta av det vackra utomhuslivet utan att bli överhettad av den starka solen. Du kan säkerställa att din uteplats alltid är en sval och behaglig plats att vara på under de varmaste dagarna.

Men våra markiser erbjuder inte bara ett skydd mot solen. De är också utformade för att ge dig privatliv och skydd mot nyfikna blickar. Du kan njuta av avkopplande stunder utan att behöva oroa dig för att bli iakttagen. Vårt utbud av olika stilar, färger och mönster gör att du kan välja en markis som passar perfekt med ditt hus och personliga stil.

Markiserna är också estetiskt tilltalande och kan förbättra utseendet på ditt hem eller företag i Tumba. Vare sig du föredrar en modern och minimalistisk design eller en mer klassisk och elegant stil, har vi markiser som passar just dig. De är tillverkade av högkvalitativa material som är tåliga och hållbara, vilket ger de bästa förutsättningar för att de ska hålla under många år framöver.

Vi är stolta över att erbjuda professionell expertrådgivning och installationstjänster för alla våra kunder i Tumba och över hela Botkyrka kommun. Våra medarbetare kommer att guida dig genom hela processen, från val av rätt markis till den slutgiltiga installationen hos dig i Tumba.

Så varför vänta? Förbättra ditt utomhusutrymme snabbt och enkelt med hjälp av våra markiser. Kontakta oss på 08-511 710 51 för att få mer information om markiser i Tumba, eller boka gärna in en kostnadsfri konsultation tillsammans med oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa det perfekta utomhusutrymmet för dig och din familj i Tumba.

 

Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Tumba


Vi kommer gärna ut till dig i Tumba och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang i Tumba.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali