Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Uppsala

RJ Markis i Uppsala!

Välkommen till RJ Markis, din pålitliga partner när det gäller att skapa skuggiga och stilfulla utomhusmiljöer med hjälp av markiser i Uppsala och dess omgivningar. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa markiser som kommer att förvandla din trädgård, altan eller uteplats till en oas av komfort och elegans.

KONTAKTA OSS!

 

Varför bör du köpa markiser av oss?

  • Erfarenhet och Expertis: Vi har varit verksamma inom försäljning och installationer av markiser ända sedan år 1994. På denna tid har vi utvecklat en djupgående kunskap om markiser och dess mångsidighet. Våra erfarna medarbetare kan hjälpa dig att välja den perfekta markisen baserat på dina behov och stilpreferenser.

  • Måttanpassade markiser: Vi förstår att varje kunds behov är unika. Därför erbjuder vi skräddarsydda markislösningar som kan anpassas efter din plats, smak och budget. Oavsett om du letar efter en traditionell och klassisk markis, eller ett modernare alternativ så kan du hitta det hos oss.

  • Högkvalitativa markiser till låga priser: Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet. Våra markiser tillverkas av slitstarka och väderbeständiga material som är konstruerade för att klara av det svenska klimatet och ge dig långvarig nytta. Dessutom är våra priser mycket konkurrenskraftiga priser.

  • Professionell Installation: Vårt team av erfarna tekniker ser till att din markis installeras korrekt och säkert i ditt hem eller företag i Uppsala. Vi strävar alltid efter att leverera en smidig och problemfri installationsupplevelse.

  • Kundnöjdhet: Vi har många nöjda kunder som kan berätta om våra tidigare arbeten.

  • Underhåll och Service: Vi erbjuder även underhålls- och reparationstjänster för att säkerställa att din markis fortsätter att prestera på bästa sätt år efter år.

Oavsett om du vill skapa skugga på din altan, skydda din trädgård från solens starka strålar eller bara lägga till en elegant touch till din utomhusmiljö, är vi på RJ Markis din pålitliga partner inom solskydd och markiser i Uppsala.

Kontakta oss idag på 08-511 710 51 för en kostnadsfri konsultation och låt oss hjälpa dig att förvandla din utomhusplats till något alldeles extra!


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Uppsala


Vi kommer gärna och besöker dig i Uppsala och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali