Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Vällingby, Hässelby

Upptäck det perfekta tillägget till ditt hem eller företag i Vällingby eller Hässelby – våra exklusiva markiser! Vare sig du önskar att förbättra uteplatsen, balkongen eller trädgården är markiser ett utmärkt alternativ.

KONTAKTA OSS!

 

Varför kompromissa mellan komfort och elegans när du kan ha båda delarna? Med sina slitstarka tyger och innovativa konstruktioner är våra markiser perfekt utformade för det svenska klimatet, så att du kan njuta av din utomhusmiljö år efter år. Men våra markiser är inte bara tåliga och hållbara – de är också väldigt stilfulla.

Vi erbjuder ett brett sortiment av färger, mönster och slags designalternativ för att matcha varierande behov och smaker. Oavsett om du föredrar en modern eller en mer klassisk design så har vi förmodligen markiser som passar just dina personliga behov och preferenser.

Vi förstår att varje hem är unikt så därför erbjuder vi måttanpassade markiser. Våra vänliga och professionella medarbetare kommer att säkerställa att din markis installeras på ett säkert och korrekt sätt och att du sammantaget får en 5-stjärnig kundupplevelse!

Oavsett om du söker ett solskydd för din uteplats, skugga för din balkong eller en avkopplande miljö i din trädgård, är våra markiser det perfekta valet för din uteplats i Hässelby eller Vällingby. Kontakta oss på 08-511 710 51 för att boka in ett kostnadsfritt möte och upptäck hur våra markiser kan förbättra din utomhusmiljö i Hässelby-Vällingby.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Hässelby-Vällingby


Vi besöker gärna dig i Hässelby eller Vällingby och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali