Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Vårberg

Ända sedan år 1994 har vi försett Vårberg och närliggande områden med markiser i toppklass! Vi är stolta över vad vi har åstadkommit så här långt och välkomnar gärna fler kunder i Vårberg till oss på RJ Markis. Våra markiser är av mycket god kvalitet och är utformade för att klara av tuffa nordiska väderförhållanden.

KONTAKTA OSS!

De kommer att skydda ditt utomhusutrymme mot stark sol, vind och regn, vilket gör det till ett perfekt alternativ för bland annat uteserveringar, altaner, balkonger och trädgårdar. I vårt sortiment så kommer du att hitta markiser för alla olika slags behov som motoriserade markiser, fönstermarkiser, sidomarkiser, korgmarkiser, takmarkiser, balkongmarkiser, terrassmarkiser och vertikalmarkiser.

Vi har allt från stilrena klassiska modeller till moderna, motoriserade markiser. Vi har också ett brett utbud av olika färg- och designalternativ och samtliga markiser kan måttanpassas exakt enligt dina önskemål. Att köpa markiser från oss på RJ Markis är väldigt enkelt då våra experter finns tillgängliga för att hjälpa dig med allt under hela processen. Hela vägen från att välja rätt markis till installation och underhåll.

Så, om du letar efter högkvalitativa markiser i Vårberg så har du absolut kommit till rätt ställe! Om du har några frågor ring gärna oss för ett förutsättningslöst samtal på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Vårberg


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali