Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Vasastan

Bäst inom markiser i Vasastan ända sedan år 1994!

Välkommen att utforska vårt sortiment av markiser som vi saluför i Vasastan med omnejd! Vi har skräddarsydda lösningar för mängder av olika behov och önskemål, oavsett om du söker ett effektivt solskydd på din altan, balkong eller en elegant touch för ditt företags butiksfönster.

KONTAKTA OSS!

Våra markiser är av högsta kvalitet och designade för att passa in i alla olika slags miljöer. Välj mellan ett brett utbud av färger och material för att hitta den perfekta matchningen för din bostad eller ditt företag i Vasastan. Om du vill ta en närmare titt på våra olika markiser och övriga solskyddsprodukter så kan du även besöka våra två utställningslokaler som är belägna i Åkersberga och Vallentuna.

Alternativt så kan du boka in ett kostnadsfritt möte tillsammans med oss genom att ringa till 08-511 710 51. Vi kan snabbt skicka ut en av våra vänliga medarbetare till din angivna adress i Vasastan för att presentera vårt förmånliga erbjudande till dig.

Bästa möjliga kvalitetsstandard för markiser

Som en ledande aktör inom branschen så levererar vi alltid toppresultat inom varje aspekt av vår verksamhet. Kvaliteten på våra material, expertisen hos våra medarbetare och vår generösa prissättning återspeglar allt vad vårt företag står för. Våra kunder förtjänar inget mindre än det bästa och vi levererar alltid enligt branschens bästa praxis. Med en historia ända sedan år 1994 inom markiser i Vasastan och Stockholm så är du i tryggt sällskap om du ger förtroendet till oss.

Varmt välkommen att kontakta oss på RJ Markis på telefonnummer 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Vasastan


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali